מלאו את הטופס וניצור איתכם קשר להמשך טיפול
וודאו כי פרטי התקשרות שאתם ממלאים נכונים ומדוייקים
מצורפת רשימת דרישות ומסמכים אותם יש להכין להמשך טיפול בבקשתכם
לפי חוק המשקאות חל איסור מוחלט למכור אלכוהול ברוכלות
עבור רוכלות מזון, לפי פריט 6.9א’ לתוספת לצו, בעל העסק יציג לתברואן העירייה תכנית סניטארית וכן פרשה טכנית הכוללת פירוט כדלקמן:
- סוג המוצרים שימכרו בעסק;
- תיאור מילולי של כלל הפעולות והציוד הנדרשים להכנת המזון;
- מספר העובדים המועסקים בעסק ותפקידם;
- כמות מרבית מוערכת של מנות ליום;
- אמצעי אספקת מים ומקורם;
- אמצעי סילוק שפכים;
- פירוט אמצעי החשמל, האוורור / נידוף, קירור והקפאה בעסק, ככל שקיימים.
- הצגת פתרון לפינוי האשפה בעסק, לרבות ההסדרים לשמירת הניקיון בסביבת העסק.
עבור רוכלות בעסק הטעון רישוי לפי פרט אחר לתוספת, לפי פריט 6.9ב’ לתוספת לצו, ורוכלות אחרת, לפי פריט 6.9ג’ לתוספת לצו, יוצג:
- סוג המוצרים שימכרו בעסק;
- מספר העובדים המועסקים בעסק ותפקידם;
- אמצעי אספקת המים ומקורם;
- אמצעי סילוק שפכים;
- פירוט אמצעי החשמל, האוורור / נידוף, קירור והקפאה בעסק, ככל שקיימים;
- הצגת פתרון לפינו אשפה בעסק, לרבות ההסדרים לשמירת הניקיון בסביבת העסק;
- תברואן העירייה יבצע בחינה ראשונית של המסמכים וייתן לבעל העסק חוות דעת מקדמית בדבר היתכנות קבלת רישיון עסק.
- בעל עסק אשר מבקש להפעיל את עסק הרוכלות על אם הדרך יידרש להציג אישור של יועץ תנועה מוסמך, המוסכם על העירייה, בדבר היעדר מסוכנות תנועתית.
נוהל רוכלות
הרכב וועדת רוכלות:
ד״ר שולה מנחם – מנכלית העירייה
אלי שדה – רל״ש ודובר העירייה
מיכאל גינקר – מנהל אגף לפיתוח דמוגרפי
משה לוי – מנהל אגף ביטחון
שחר פלדבאום – מנהל מחלקת רישוי וקידום עסקים
תמי זוזל – מנהלת רכש
בן שוורץ – רכז תיירות